Nu igen!Idag på vid halv 3 tiden på em försvann vattnet igen så nu är vi utan i hela stan, vad trött jag blir. Så till middag idag blir det hemkörnings pizza till dörren. Hoppas att vi snart får vatten igen, läckan var tydligen funnen. Idag har jag haft en softar dag och vilat min förkylning, passat på att gå igenom gamla tidningar o klippt ut lite ideer o pyssel till min kreativitets pärm . Ja just det jag satte ju en surdegsstart på fm som nu ska vårdas ömt.

ska bli spännande och se hur den blir.
oj nu måste jag sluta nu plingar pizzabudet på dörren med våra KEBABPIZZOR mums.
kram Annika

Kommentarer

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Ensure that mortgage regulations treat all mortgage brokers fairly. canada mortgage calculator This form of financing comes to put it briefly terms, for example 12 months around 2 years. canada mortgage calculator

    SvaraRadera

Skicka en kommentar