Pysseldag

Igår blev det lite inne pyssel för min del, tvättstugan var in bokad hela dagen och sonen ,maken var och tittade på bil i Eskilstuna. I fredags hämtade jag ut mina kuddfodral från jotex som jag strök på 2st bilder, dom blev så fina.

närbilder.....


Jag har också målat( ett varv med grundfärg) de 2 små ramarna jag hittade på ett loppis i sommar, satte i bilder som jag köpt på panduro.
Före...

efter...

Idag har det nästan regnat hela dagen här, vi for ner en sväng till Söderköping o tittade på 2 bilar, var av en blev det affär på, så imorron har sonen sin första bil en volvo 850. Ikväll blir det Wallenbergare o potatismos till middag och njuta sista lediga dagen för imorron blir det jobb igen.

Kram Annika

Kommentarer

 1. Hej vännen!

  Vilket fint pyssel du gjort, så fina! =)

  Jag har en liten utlottning hemma hos mig, kika gärna in om du vill vara med.

  kram kram ♥

  SvaraRadera
 2. Du är ju så otroligt piffig och fixig;) jättefint på kuddfodralen. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Klart du får lägga till dig som följare hur mycket du vill det gör mig bara super glad!!!!! KRAM

  SvaraRadera
 4. HEJ!
  Så fint och romantiskt ditt pyssel blev.
  Ha en fin dag!
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar