Efter regn....

Hej!
ja då kommer solsken, det var riktigt mysigt med regn på förmiddagen, när man slapp gå ut. Jag passade på att ta mej an en gigantisk stryk hög tråkigt men skönt att det nu är gjort. Igår morse vaknade jag med lite ont i axel/nacke men inatt har det varit värre gjort så himla ont varje gång jag vände på mej, men nu känns det bättre har haft värme dyna på och knaprat tabletter. Idag kom min nya bok i brevlådan Leila bakbok med en hel del recept på surdegsbröd, jag har ju startat en vetesurdeg då är det ju kul med lite nya tips. Även en tradera vinst damp ner i brevlådan.
en plansch på ett gammalt dokument, så nu måste jag skaffa nått bra att sätta fast den på.
Snart dax att fixa lite middag idag blir det plankstek med fläskfile.
Ha en forsatt skön onsdag
Kram Annika

Kommentarer