Formex
Hallå!
Så var vi inne i den första höstmånaden tycker faktiskt det är lite mysigt. Idag bär det av till Älvsjö och Formex mässan, det ska bli så spännande och se vad som är på gång inom inredning.

Igår tog jag en sväng på stan och köpte mej en ny väska för endast 299kr hittade först en liknande med märket Wera men den kostade 1000kr det tyckte jag var lite i överkant.


så i onsdags var jag ju till Ikea med syster där vi handlade en hel del mer bilder kommer sen, men jag tar och visar dessa 2 orkideer som jag köpte för 49 kr st dom står i matrums fönstret men bilden blev inte bra så jag fick flytta på dom vid fotograferingen.

Nu har jag fått hem en gammal urtavla som kommer från en gammal moraklocka som vi haft hemma ett tag men som sen har bott hos makens äldsta son, den fick inte följa med i flytten så då tog jag hand om ur tavlan har alltid tyckt den är lite häftig med den flagade färgen , så nu får vi se var en hamnar.

nej gott folk nu är det dax för frukost innan vi far till mässan.
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej, Annika!

  Vilka vackra orkidéer. Så fin färg. Och urtavlan är bedårande vacker med den fina patinan.

  Änglatapeterna har jag faktiskt köpt på Rusta hör å häpna. Jag har köpt alla mina tapeter på rusta. Även min blå- och vitrutiga kökstapet, hi hi.

  Hoppas att dagen på Formexmässan blev spännande.

  Kram Inka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar