hjärtat!

Hej!Idag höll jag på att få hjärtstopp, maken o jag sitter på balkongen o dricker kaffe då telefon ringer, jag går och svarar o maken går in till sin dator vad vi glömmer är att fönstret är lite öppet. När jag sen är i rummet brevid får jag se att Min katt Ebba sitter på utsidan av fönstret på balkongräcket 6våningar upp!!!!! jag ropar på mannen så han går ut och lockar in henne igen phuuu vad skakis jag var efteråt. Kunde såsmåning om fortsätta målandet.

Ja just det igår började jag måla chiffonjen som står i vår sovdel, lådorna är här grundade o idag har jag målat ett varv med antikgrå färg.


När jag rensade en låda hittade lite kort från fotografen på min son , detta är mitt favoritkort då han var 2,5 år, oj vad tog åren vägen mitt lilla hjärte gryn.

kram Annika

Kommentarer