måla,måla


Hej på er!
vaknade med nack smärta i morse igen, vet inte vad jag har gjort men ont gör det o värst på natten. Men det blev morron promenad iaf skönt, det känns att det är höst i luften nu. Sen när vi kom hem var det dax att få upp trötter (sonen) ur sängen för en ny skoldag, han har börjat få ont i benet igen så vi får se om det blir vc imorron. På lördag drar vi iväg på skaldjurskryssning mysigt. I dag på em började jag att måla golvet framför soffan, vi har en gammal sliten parkett som så småning om ska bort, så tillsdess har jag målat grått och ev blir det rutigt. Vi har lite roliga planer på hur vi ska fixa vår sovdel som är i ena änden av vardagsrummet. Jag lägger ut bilder på golvet så snart det är klart.
kramisar Annika

Kommentarer

 1. Hej vännen!
  Rutigt golv låter jättefint! Ska bli spännande att se resultatet.
  Tack för dina alltid så söta små hälsningar hemma hos mig, de värmer mitt hjärta! Har varit dålig på att kommentera hos er andra, har nog gått in i en tidig höstdepression och är såååå trött, så trött... Hoppas lite sömn i helgen kan råda bot. =)
  Hoppas din nackvärk går över, inte roligt att ha ont.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hallå moster!
  Tack så mycket, nu börjar saker och ting äntligen komma på plats! Nu är det ju endast hallen kvar som rör till allt men snart är det dags att måla där och sen är det ju klart. Som sagt ska det bli så skönt när allt är klart och man bara får pyssla lite här hemma.

  Ja när jag satt och vek alla kläder till lillen igår kom en helt ny saknad fram, vill att det ska vara dags nu men snart så. Den som väntar på något gott...
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar