Pysseldag


Hejsan!
Idag har jag varit lite trött efter gårdagen Formex besök, mej oj vad mycket fint det fanns , man får ett stort ha begär. Men men det får bli lite köp nästa gång. Idag har jag iaf hunnit med att dammsuga och tvätta golv samt bakat på surdegs limpor. Så skruvades trappstegen ihop som jag köpte på ikea, funderar på om jag ska lasera den i nån lite mörkare färg tror jag, kan ju vara snyggt med lite annat än bara vitt :).nu ska jag ta och softa lite i soffan o se om det är nått kul på tv, imorron far vi till Linköping och handlar lite till sonens bil på Biltema.
Ebba tycker att matte ska sluta surfa!!!
ha det så skönt kram Annika

Kommentarer

 1. visst e de kul å pyssla.bara man har tid :)
  å missa inte......

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera

Skicka en kommentar