Pysseldag

Hejsan på er!
Allt väl?? imorse vaknade jag med nackvärk så det blev till att tillbringa en stund på spikmattan så skönt, det blev ingen prommis imorse för det regnade(kan man ju alltid skylla på). Nu har jag iaf laserat klart min ikea pall (lasyren heter drivved o kommer från jotun) , jag är sååå nöjd nästan synd att den ska stå i förrådet, vore ju häftigt att ha den som sängbord istället vi får se får väl köpa en till iså fall.
Pall före..
och efter....

jag har oxå fixat en plats till urtavlan, den får vila på en gammal bok som kommer från makens farmor o farfar ,passar ju bra efter som klockan är där ifrån.Så har jag en liten ide på vad jag ska göra med denna kruka från ikea,

kanske ni anar vad???

och till sist Ebbas nya plats fördagen....

oj oj det blev visst lite mycket bilder idag. Nu ska jag fara till soptippen med lite skräp vi hörs o syns, Kram Annika

Kommentarer