Vitt och grått

Hejsan!
Både igår och idag har jag varit såå jättetrött o halsen börjar svida undrar om maken har delat med sej av sin förkylning. Igår hämtade jag ut mitt nya överkast från ellos , man fick 50% på en vara så då passade jag på att köpa ett nytt. Den går i vitt o grått men på bilden ser den blå ut.


Jag har också ställt lite saker på chiffonjen och köpt ett underlägg som jag ska ha till min dator så det inte blir fula märken på skivan.
Ska nog ha något på väggen bakom ser så tomt ut.
Idag har vi så smått tagit upp renoveringen av badrummet skivan ska nu sättas upp på reglar , vi får se hur mycket vi hinner för vi ska iväg på bio på Heron kl 18 och se Jägarna 2 med våra goa vänner. Efteråt blir det en bit mat innan vi far hem.
kram Annika

Kommentarer

  1. Jättefint överkast! De där underläggen har jag kastat blickrna på ett par gånger. De är så fina!
    Ha en trevlig kväll!
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar