Hissgardiner

Hejsan!
Idag är det riktigt höst rusk ute regnar o blåser så det blir till att tända mycket ljus idag. Nu har mina hissgardiner blivit klara igår var jag till tyg affären och köpte siden band o spetsband jag gjorde det enkelt för mej när jag sydde, gjorde 2 kanaler upp o ned till fållade kanterna. Banden har jag bara trätt över stången. Så här blev resultatet.


Detta är sonens rum tyget är från jotex.
Och här är det vardagsrummet, tyget är från Ikea och heter Lenda linne beige, hiss gardinerna är gjorda av längder. Flyttade in mina orkideer från matrummet så det blev lite färg, måste hitta en pläd till soffan i lila eller grått.
närbild på spetsen
det fick bli 2st kappor efter som fönstret är så stort o långt (360cm). Nu ska jag ta och baka en mjukpeppar kaka till kvällsfikat.
kram Annika

Kommentarer