Ljus!!

Godmiddag!
Imorse vaknade jag redan halv 6 och hade ont i axeln, så det var bara att gå upp o sätta sej med värme dynan en stund, sen fixade jag lite nybakade croissanter o ny bryggt kaffe till maken och mej framför tv, en riktig mys morgon.


Sen har jag bara små pysslat lite, försöker vila min onda axel/nacke så gott det går. Det är ett riktigt tråk väder ute idag mulet hela dagen, på fm så kom det en tjej och hämtade sonens Playstation 2 som jag satt ut på blocket i går kväll, det var inte så svår sålt som jag trodde så nu fick han lite fick pengar oxå. Sen tog maken och jag en tur till stan och handlade lite gott vin o god mat till kvällen. För en tid sedan så beställde jag ljusgele från slöjddekor och i dag provade jag att smällta lite i olika ljuskoppar och så här blev det..

tyvärr är min blixt till kameran lite knasig därav lite mörka bilder.
nu ska jag ta och titta lite i min nya drömhem o trädgårds tidning. Sen blir det grillad entrecote o potatisgrantäng till middag mums.
Kram Annika

Kommentarer