min nya bok o lite annat

Hej
Det har varit dåligt med uppdatering nu i helgen, men vi har grejat med badrummet i går o idag, så nu är det bara ett skynket till bänken som ska inköpas och sys, har målat gångjärnen svarta på dörren o så ska panel skivorna dit som vi köpte igår. På med lite färg sen är vi klara.Skönt! Klantiga jag hade sönder min fina gammeldaxa tvålkopp som satt på väggen med ett värmeljus i, jag höll på att tvätta väggen när jag kom åt den den gick i tusen bitar, bara att skaffa en ny .


I fredags kom så min Leila bok hem i brevlådan med en massa smarriga cupcakes recept. Jag har också målat 2st konsoler i gjutjärn som fick sin plats i köks dörr öppningen, passar bra där eftersom vi inte har någon köksdörr.

från hallen sett..
från köket..

.Hoppas att ni njuter av den sköna sommar värmen som vi har såg att det ska bli kallare snart.
kram Annika

Kommentarer

  1. Det blev super fint med konsollerna i dörröppningen! Jag har gjort så med på ett ställe i huset och är SÅ nöjd!

    Kram Susanne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar