Nya ideer


Godmorron!
Vaknade tidigt som vanligt redan halv 6, men jag låg kvar i den goa sängvärmen. Vid 7 var det dax att gå upp och fixa frukost till maken och en trött son. Idag har jag en lugn förmiddag innan jag ska iväg o jobba mellan 11,30-15,30. Har suttit och tittat runt lite på webben efter jul hissgardiner men alla är för smala för mitt matrumsfönster som är 165cm brett. Så då kom jag fram till att jag får sy själv och så vill jag ha en stryka på bild som det står god jul på. Så det blev att experimentera på datorn för att få rätt tecken snitt (248 tror jag blir lagom) så nu måste jag skaffa så kallat t-shirt papper. Annars så är det rätt lugnt här hemma i morron ska jag gå på en starta eget kurs hela dagen som arbetsförmedlingen anordnar, ska bli kul efter som jag har lite såna ideer.
Tjingeling sålänge

Kram Annika

Kommentarer

  1. Vad spännande med dina gardinplaner! Och starta eget planerna med. Ha en fin dag!
    Kram Pia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar