Söndag

Hej!
Så var det söndag igen, fattar inte att helgerna ska gå så fort. Här hemma har det tvättats fönster både igår o idag, tur att maken inte är höjd rädd, för vardagsrums fönsterna är 180 höga och sitter 1m upp rån golvet+ att vi bor 6vån upp. Idag så tog jag fram symaskinen och sydde 3st hissgardiner, utan krångel. Ett till sonens rum o 2st till vardagsrummet, bilder kommer i morron för jag måste skaffa band till dom först. I helgen har vi haft BF då sonen var till kompisar och byggde datorer. Igår hittade jag denna i vårt soprum var bara tvungen att ta reda på den.

en liten pidestal, den ska få smaka på penseln men undrar vilken färg det blir?? sen får vi se om jag behåller den eller säljer den.

och sist lite höst pynt på balkongen

mina rostiga löv har kommit fram.
kram Annika

Kommentarer