spännande dag

Hej o godmorron!
Jag var ju igår på en info dag mellan 9-15 om hur man gör när man startar eget, det var en väldigt intressant dag fick lära mej en hel del bla var skatteverket o nyföretagarcentrum där och pratade. Och på den sist nämnda har man möjlighet att gå på starta eget kurs vid 4 tillfällen helt gratis så det ska jag nog göra efter jul. Jag har inte tänkt starta nått eget idags läget men fram över kan det nog bli så, därför är det ju bra att ta till sej så mycket info man kan få. Jag var ganska trött i huvudet när jag kom hem , men nu har jag blivit sugen på att ev börja plugga inom mitt favorit nöje nämligen inredning så vi får se vad som händer. Igår hämtade jag ut ett litet paket från panduro

en STOR kotte, lite tomtebokmärken, en mall för att göra strutar och snö färg som ger en 3d effekt som jag såg på en annan blogg att måla över med färg så ser det ut som betong.

närbild denna ska lackas så att den ser frostig ut.
Nu ska jag ta mej ner till tvättstugan och roa mej en stund sen står det städning på schemat.
ha det så bra så hörs vi sen.
kram Annika

Kommentarer