Hej!
Idag har jag adventpyntat hela dagen känns det som, satt upp julgardiner iköket och alla stjärnor o stakar har kommit upp, så har jag gjort iordning adventsstanken till söndag så här ser den ut i år.

brickan ljusen står på hittade jag bland mina blomkrukor, det har varit tre st krukor på tyckte det var perfekt som ljusbricka. Sen har jag även strykt en massa dukar som ska läggas på imorron när jag städat. Nu ska jag ta och göra lite middag vad det blir visar jag högst uppe till vänster i bloggen.
kram Annika

Kommentarer

 1. Vad långt du hunnit med julstämningen. Jag skall pyssla i helgen tänkte jag. Har äntligen lite bloggtid och sitter här och tar mig en runda. Missa inte min juldukning i helgen!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så mysigt du har gjort till Advent, jag ligger lite efter, hoppas att jag blir klar till Söndag.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar