Meny dag 3

Hejsan !
idag har det varit ett underbart väder strålande sol, perfekt väder för utelek på jobbet. Idag blev Lina middagen detta :Kinesiskfläskgryta med nudlar och broccoli gott även detta, nästa gång tillsätter jag nog bambuskott. Här ser ni min ram som jag målat om så det ska likna betong men hade nog kunnat tagit lite mörkare grå.
Före...guldfärgad
efter..

närbild.

och i kväll eller i natt så blir jag gammel moster, det är så spännande. Håller tummarna att allt går bra och det vore ju häftigt om den lilla föds inatt med datumet 11 11 11.
Kram Annika

Kommentarer

  1. Så god mat ni får med Linas matkasse,vi håller tummarna här med för den lilla nya familjemedlem som kämpar sig ut nu...och jag jobbar imorgon!!!!!!!!Då ska gammelmoster bäbismysa :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar