Ny lampa

Hej!
Här rullar dagarna på i ett rasande tempo o imorgon är det reda fredag. Imåndags så beställde jag bland annat en lampa till sonens fönster från ellos , jag visar en bild från deras hemsida då den inte kommer förrens om 3 veckor. Fast om mamma hade fått bestämma så hade jag valt den i krom, men men det här blir nog bra det med. Det bästa var att det var även 40% rabatt.

Han har en liknande som ska sitta på väggen ovanför dörren men som inte kommit upp än.

och nästa projekt är att ta sej an hans dörr han vill att det ska se ut som en skyddsrums dörr och jag har lite ideer för hur vi ska göra. Det blir ju lite industristil i hans rum nästan. Mer bilder kommer så småning om.

Kommentarer

  1. Det låter som att du har fått med honom i den rätta inredningsstilen,bra jobbat.Festligt! jag har oxå beställt lampor på 40% o 20%..en överförd systertanke kanske..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar