Nykomling

Hejsan i november mörkret!
Idag har det varit full fart här hemma jag har haft tvättstugan, bakat havregrynslimpor och saffransmuffins med mandelmassa i, men på torsdag blir det riktiga lussebullar. Igår var vi hos min syster och träffade det nya lilla barnbarnet så liten och söt. Vi träffade också de 2 stolta föräldrarna.
en cool bild när hon kikar med ett öga och gör ett okej tecken.


detta är vad jag köpte 2st body och en rutig klänning och så köpte jag en liten gosedjur hund som jag glömde fota. Jag passade även på att ta blodtrycket hos min syster eftersom jag i fredags efter massagen hade så högt 160/101, igår var det 180/82 vilket är ju för högt så imorron får jag ringa vårdcentralen o boka tid, det kanske är förklaringen till varför jag haft ont i huvudet o varit så trött de senaste månaderna, så har vi denna åkomma i släkten. Nu ska jag snart ta och fixa lite mat till maken som har jobbat idag, det blir hemlagad plankstek med oxfile.
önskar alla en fortsatt skön söndag.
kramisar Annika

Kommentarer

 1. En sån liten sötnos! =)
  Tack för din söta hälsning. Ang. nedräknare till jul; om du klickar på min räknare så tror jag att du kommer till hemsidan. Där får du välja typ och även göra vissa inställningar för text och tid. Lycka till!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Sorry, lurade dig visst! Det går inte alls att klicka sig vidare via räknaren... =( Här kommer länken:

  http://www.christmascountdown.org/

  Klicka på fliken "settings" och välj bild i "background image". Du kan även ändra texten om du hellre vill ha svensk text.

  Lycka till! =)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar