Ord mm

Hejsan!
Skönt med lite helg, igår var jag och fick massage så skönt , senare på kvällen var vi på puben Oliwer tvist och åt god mat tillsammans med 10 glada människor så det blev en sen kväll var hemma efter 12. och i dag ska vi på middag hos syster min o gosa med nya bebisen, mys mys.
Äntligen har jag hittat självhäftande plast som jag kan använda i skrivaren till ett bra pris, det är självhäftande etikett papper som är transparent perfekt att skriva ut text, siffron o tänkvärda ord. kommer att sätta ut en del på tradera snart.
Dessa har jag hittills gjort. texten är i mörk grått.

dörren mot matrummet:


Skåpet i matrummet:
närbild
året 1989 är det år som min man o jag träffades.

på dörr till...
på matstolarna 1-6
och så på ytterdörren.. passar bra idessa julljus tider.
dekalerna blir bäst på ljusa underlag.
ha en skön mys lördag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Smart gjort...och supersnyggt!!

  Kram sanne

  SvaraRadera
 2. Helt perfekt och göra egna shabloner, så fint det blev med dina texter.
  Ha en mysig söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hej Annika!
  Tack för ditt besök och din trevliga kommentar hos mig! På så sätt hittade jag ju in till dig och fick se din fina blogg! Tack!
  Kul idé med texterna! Det skulle jag behöva ibland! Det blir vääääldigt mycket skissande och målande av texter för hand hos mig som du säkert sett!
  Ha nu en skön söndag!

  Kram!
  Ann-Helen

  SvaraRadera

Skicka en kommentar