Sista måndagen i november

Hej alla vänner !
Snart har vi december här och ännu ingen snö jiippi! igår var det ett fasligt blåsande här hemma men det var värre för de som bor i södra sverige. Vi var iallafall ner på julskylltningen men det var inte så mycket att se mest lotteri stånd, och inte en enda marsipan gris hittade jag :(. Idag var jag åter till distriktssköterskan och tog blodtryck o puls det var fortfarannde för högt så nu ska jag till läkaren istället så får vi se vad det är. Här om dagen så satte jag äntligen dit ett tyg på insidan av mitt badrumsskåp....


dessa hittade jag på vårt ny öppnade varuhus karlssons


passade oxå på igår att putsa mina silverljusstakar, ni ser skillnaden,,,

Denna vecka kommer ingen mat kasse men vi har en rätt kvar som jag lägger ut sen.
ha det så skönt
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej, Annika!

  Men...jag var också på Karlsson men inte hittade jag de där fina skyltarna, hi hi. Var i butiken finns de?
  Vad fint badrumsskåpet blev.

  Kram Inka

  SvaraRadera
 2. Aj då!! Hoppas det ordnar sig med blodtrycket!! :(

  Fin, fina skyltar du hittat!!

  Hoppas du har haft en bra start på 1:a adventsveckan!! Kramis Sanne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar