Annandagen

Herrejösses vad det har stormat i natt, trodde alla fönster rutor skulle fara in o taket lyfta. Då är man glad att man slipper gå ut. Jag tror att det har lugnat sej något nu på morronen ialla fall. Såg på termometern att det var 8+ ute.Idag händer det nog inte så mycket, men jag ska nog ta fram penseln och köpa lite färg för att testa en grej ni får se sen, kan säga så mycket som att det har med sonens dörr att göra. Imorron blir det en sväng till det stora varuhuset i kungens kurva och se om dom har nått kul på rean. Igår så beställde jag en sak till min Kitchen aid nämligen en sån här..
så nu kommer det att bli glass i stora lass. Passar mej perfekt glassmonster som jag är. Idag kommer vi nog att fortsätta att äta julrester men jag måste medge att man börjar lessna på den maten nu, ska bli gott med vanlig mat igen är väldigt sugen på kyckling.
önskar alla en skön avslutning på jul helgen.
kram Annika

Kommentarer

  1. Här stormar det också!!
    Önskar dej en god Fortsättning
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera
  2. Här är en till som lyssnat till stormen och jagat pooltak nu på morgonen :( ha en fin dag, kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar