Äntligen

Hejsan!
Jaa äntligen är det fredag, denna vecka har jag jobbat sent varje dag det känns nu är man trött, men nu återstår bara två arbetsdagar sen är jag ledig i 12 dagar ska bli skönt. Har oxå börjat få ont i axeln igen så då får jag väl vila den på lovet. Idag hämtade jag ut min julklapp till mej själv ett silver halsband från Byhovland, det var svårt att få till en bra när bild , smycket är inte så stort 18mm det fanns 28mm men det tyckte jag var lite stort. Till vänster står makens namn o till höger sonens i mitten av ringen hänger ett guldhjärta.


Nu har min mini amarylis slagit ut liten o söt.


hittade en kul funktion som gjorde bilden svart/vit älskar ju såna bilder blir ett annat lugn i bilden tycker jag.
Ikväll ska vi i väg till sonens gymnasieskola där dom ska spela för oss föräldrar ska bli kul och se.
sen blir det att njuta av helgen och börja göra lite jul förberedelser.
Kram Annika

Kommentarer