Dan före doppare dan

Hallå i stugorna!
Jag antar att ni är många som just nu sliter med julbestyren för fullt, precis som här, nu har jag bara städningen kvar och att koka skinka. Den ska avnjutas i kväll på smörgås o ett glas julmust som är tradition här hemma. Igår gjorde jag iordning godisbordet och så har blev det...

min stackars ängel har blivit vingklipp en del av vingen gick sönder när jag flyttade på den hoppas den går att laga. ismå strutarna har jag mini marsmallows o i den stora vita maränger.

Lådan är den som jag förrut hade ljus i nu får den vara godis låda över jul. Har även slagit in julklapparna här är några..
Pappret är från ikea.
Maken håller på med janssons frestelsen och han har även gjort klart gubbröran. jag fixade iordning marinerad fläskfile som ska ligga o gosa sig över natten. Så nu ska jag fortsätta att stryka dukar och städa.
vi ses sen
kram Annika

Kommentarer

 1. stämningsfullt som det skall vara :)

  God Jul

  <3 Önskar jag dig och dina nära och kära! <3

  Varma kramar ifrån Sanne!!

  SvaraRadera
 2. Mysiga bilder och vad gott det ser ut!

  Önskar dig en riktigt God Jul!

  Kram Marie

  SvaraRadera

Skicka en kommentar