fredags pyssel

Hejsan!
Usch vilket väder vi haft under natten och förmiddagen, blåst o regn men jag är glad sålänge det inte snöar. Igår var jag på min gamla arbetsplast och jobbade jättekul att träffa barnen och kollegorna igen, jag bakade pepparkakor med de stora barnen det tyckte dom var roligt, så jag blev sugen på att göra det här hemma med fast jag hade tänkt hoppa över det iår. Så nu har jag gjort i ordning en halvsats pepparkaksdeg som ska vila över natten, ska även göra en deg för pepparkakshuset som maken o sonen vill göra.


Så har jag också gjort 2st små kransar till vitrinskåpet av najtråd , fusk buxbom,hjärta i glas och lite pärlor.

Julgardiner i matrummet uppe.

och till sist min lilla jul ängel i tidig morgon stund.


Snart ska maken och jag ta en tur på stan och handla lite mat och vin, och sen hämta en av bilarna som är på service. Till middag blir det rostas med potatisgratäng och sallad så tar vi Linas meny i helgen istället.
önskar er alla en skön fredag!
Kram Annika

Kommentarer