Hejsan!
Jaha då var alla juldagar över, det gick väldigt fort. Igår blev det en heldag på Ikea med syster o mor och jag kan säga att vi var inte ensamma hur mycket folk som helst. Men det blev lite smått o gott som hamnade i varuvagnen, som vanligt en hel del ljus, ett påslakan för 99kr till dubbeltäcke, en ugnsform mm.


Och så två stycken nya sänglampor till vårat sovrum lite industristil överdom tycker jag. Efter det blev det ett besök på rusta behövde fler julgranskulor som dom sålde för halva priset+ en julgransmatta i grått även den halva priset den hade jag kollat på innan jul men köpte den inte då, så nu blev den min för 39kr

. Efter våra inköp for vi en snabbis till min systerdotter och myste lite med lilla Olivia som blir 7veckor imorron. Idag har jag målat handtagen till sonens dörr, glömde ta kort på dom innan men ni kan se på låsdelen att dom var i mässing.

Han vill att det ska se ut som gjutjärn så jag har målat med svart hammarlack och det blir riktigt bra, sen for vi till byggvaruhuset för att köpa en tunn mdf att sätta på dörrarna men dom kommer inte förrens på fredag, hade tänkt bli klar med dörren innan sonen kommer hem men det hinner jag inte. Nu ska vi snart fixa lite mat jag o maken vi får färsk tonfisk på planka med rött vin till mumsigt.
kram Annika

Kommentarer

  1. Vad smart att måla handtagen. Låter som du har det bra.

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar