Hejsan!
Nu har jag lite julledigt i 12dagar ska bli så skönt, men jag ligger inte på latsidan för nu ska det städas, fixas julmat,klägran mm. Sonen har avslutning i morron.Igår kväll gjorde jag iaf klart köttbullarna dom blev jättebra så nu ligger dom och vilar i frysen. Imåndags lämnade jag in bilen för att få en ny ruta så jag hoppas att den blir klar snart tur att vi har 2 bilar till i familjen. Jag har fortfarande inte fått nån julstämning än, men vi har ju lite vitt på marken men det ska tydligen bli 7plus grader så då försvinner den ju. Nehej gott folk nu är det dax att göra rent ugnen o köket . Ta det lugnt med julstressen där ute och sitt o njut i mellan åt ni med.
kram Annika

Kommentarer

  1. Vad skönt med julov.Vad duktig du har varit och fixat och grejat.Jag myser och njuter här stressas det inte.Ha en fin onsdag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar