julbord

Hallo!
Allt väl denna grå regniga och blåsiga lördag? jag antar att det är många som är ute och stressar runt och letar jul klappar idag. Nån julstämning har inte infunnit sej ännu trots att vi idag har varit och ätit årets första julbord. Iår var vi till Wreta gästgiveri som ligger utan för Nyköping,


ett gammalt hus med anor från slutet av 1600-talet själva lokalerna var mysiga,men julbordet var uppdukat i ett slags förtält i anslutning till matsalen vilket gjorde att det blev ju så kallt inne, tallrikarna som stod ute vid maten var iskalla och den varma maten kallnade fort, så synd när man har fin förrut sättningar med dessa lokaler.


.Men vi blev mätta ialla fall och det var ju ett trevligt sällskap med barnen med respektive + min föräldrar.


Idag firar även jag och min man 22år sedan vi träffades första gången, oj vad dom åren har rusat iväg, men så är det ju mina bästa år också. Nu har jag tänt en massa ljus så vi ska få upp värmen igen efter att ha blivit så frusna och ut har det börja blåsa igen. Vi får se om vi orkar nån mer mat idag ,ha en skön lördag på er nu.
imorron ska jag visa en häftig grej dom hade där vi åt julbord.
kram Annika

Kommentarer