Lucia


Goder afton , goder afton både herre och fru ....Ja idag firas det Lucia i skolor, förskolor och kanske hemma. Tyvärr har jag inte fått se nått Lucia tåg i verkligheten i år men jag får titta på tevens istället. Det har varit lite dåligt med uppdateringar några dagar, igår var jag inte hemma förrens efter halv 7 så det blev bara middag o stupa i säng eftersom natt sömnen hade varit dålig. I helgen så beställde jag en julklapp till mej själv, jag visar när den kommer. Nu ska jag fixa lite mat Köttfärssås och spagetti står på menyn idag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Efetrsom vinterns äckelsjuka slog klorna i mig igår natt så hade jag inte tanke på lucia igår får njuta av andra bloggares bilder ;o)
  Ha en finfin onsdag eftermiddag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Ja,visst är det mysigt med Luciatåg.
  Vad gott med spagetti och köttfärssås. Det var länge sen jag åt det.

  Ha det gott


  Kram Inka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar