tisdag 13 december 2011

Lucia


Goder afton , goder afton både herre och fru ....Ja idag firas det Lucia i skolor, förskolor och kanske hemma. Tyvärr har jag inte fått se nått Lucia tåg i verkligheten i år men jag får titta på tevens istället. Det har varit lite dåligt med uppdateringar några dagar, igår var jag inte hemma förrens efter halv 7 så det blev bara middag o stupa i säng eftersom natt sömnen hade varit dålig. I helgen så beställde jag en julklapp till mej själv, jag visar när den kommer. Nu ska jag fixa lite mat Köttfärssås och spagetti står på menyn idag.
kram Annika

2 kommentarer:

 1. Efetrsom vinterns äckelsjuka slog klorna i mig igår natt så hade jag inte tanke på lucia igår får njuta av andra bloggares bilder ;o)
  Ha en finfin onsdag eftermiddag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Ja,visst är det mysigt med Luciatåg.
  Vad gott med spagetti och köttfärssås. Det var länge sen jag åt det.

  Ha det gott


  Kram Inka

  SvaraRadera