så ARG


Så här arg är jag just nuu. I morse när maken skulle fara till jobbet så ser han att sido rutan på min bil är sönder slagen, Så det var bara för mej att klä på mej och gå ner och ta rätt på allt glas och ringa polis o försäkringsbolaget. Ingenting var stulet bara ren skadegörelse, pratade med en granne som sett att bilarna framför min hade haft trasiga backspeglar. Tänk att man inte kan få ha nått i fred. Dessutom hade det ju snöat in i bilen också grrrrr. Nu ska jag försöka greja lite här hemma och inte ödsla en massa negativ energi på detta dåd, men bökigt blir det när jag behöver bilen till jobbet får väl flörta med sonen om skjuts.
kram Annika

Kommentarer

  1. Åh ja sånt gör en riktigt, riktigt arg!!
    Ha en riktigt mysig söndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera

Skicka en kommentar