söndag 30 januari 2011

Lite blandat

Hejsan!
Tänkte så här på söndags fm visa bilder på en kudde jag har piffat till. Jag köpte den till jul så fin med hjärtan på..
så väder vi på kudden.....
blev som ny.
Här ser ni min lilla blogg hörna ,som jag skrev om förrut, så har nu chiffonjen kommit in i vår sovalkov. De bruna dörrarna ni ser påvänster sidan ska så småningom fixas till och sättas i köket och till badrummet dom har "bara" stått här i snart 2 år. Chiffonjen kommer jag snart att måla i grått.

och nedan här är sovhörnan, vikväggarna är från ellos (3st) dörr öppningen tillhöger leder till hallen

och dörren till vänster är till makens kontor ,matrum o sonens rum.
ha en skön söndag och njut av solen nu.

lördag 22 januari 2011

Vill ha


Den här hittade jag här, den skulle bli snygg till toa dörren. Lite dyr kanske men ibland måste man unna sej. Kanske beställer jag en sån snart.
kram Annika

då var det dax igen....

Tänk att vi aldrig kan ta det lugnt här hemma, nu håller vi på och gör om i makens lilla kontorsrum, den ligger mellan 2 rum så det är nästtan som en hall fast inte. Förrut stod där en stor chiffonje o en billy hörnhylla men det var så trångt, så nu har vi skaffat en bänk skiva från rusta som vi satt ben på mycket bättre. Det har beställts string hyllor som ska upp där, kommer att bli kanon. Och vart gjorde vi då av den stora tunga chiffonjen? jo den står nu ivår sov alkov och nu har jag fått en egen pyssel/data hörna härligt. Fram över kommer jag att måla den i antikgrått. Itorsdag var vi till ikea och inhandlade lite prylar till badrummet och en stol till min vrå. och självklart massor av ljus fick vi med oss. Så hämtade vi min nya dator en egen bärbar så härligt. Idag ska vi fortsätta röja och sen ikväll blir det bio med goda vänner på Heron city.
kram annika

måndag 17 januari 2011

Lyxigt


Hallo på er!
allt bra? såå fort helgen gick men ack så trevlig. Vi var till Norrköping och bodde på Grand hotell. Det var så himla mysigt vi åt goda ostar,jordgubbar, praliner och drack Gula änkan till på rummet tillsammans med ett par vänner där mannen fyllde år, en riktig överasknings dag blev det. Sen var vi på en pub o åt god mat o vin, så det blev lite si o så med Gi denna helg men idag är det nya tag.
Nu ska jag ta en sväng om med snabeldraken ,vilket är väl behövligt med en kattfröken i huset blir det mycket ludd.
ha det gott så hörs vi
kram Annika

fredag 14 januari 2011

Fredag

Hej
tittar in en lite snabbis idag, tänk att vi redan har kommit in i halva januari vad fort det går, och åt rätt håll dessutom tycker redan att man märker att det blir lite ljusare för varje dag. Ikväll blir det fredags mys på nytt sätt med grönsaksdipp o goda såser, vi håller ju på med GI, är inne på andra veckan och det går jätte bra. Första veckan gick jag ned 1,1kg. Hoppas att jag har lite ork till att börja sy min hissgardin till matrummet som jag tänk på länge, har varit så trött om kvällarna så det har inte funnits nån lust.
önskar er alla en skön helg
kram Annika

söndag 9 januari 2011

Till salu


Pigtittare ljusgrå målad, fåglarna är frostade dekaler som kan tas bort. pris 250kr

En byrå i furu från ikea som är om målad i en svag vaniljton med skålade handtag, kan behöva lite ny färg. pris 400kr
Tvättställ i porslin pris 700kr eller högstbjudande
är du intresserad av något av dessa saker så maila gärna lavendelboden@yahoo.se eller skriv i kommentaren.
kram Annika

tisdag 4 januari 2011

Vitt, Vitt.....

Hejsan alla vänner!

Ja som ni ser av både bild och rubrik, så blev ytterligare en dörr målad, denna gång är det förråds dörren som har fått smaka på den vita kulören. Ni ser hur den såg ut innan på toa dörren bredvid som står öppen, den ska för övrigt bytas ut mot en annan dörr med frostade glas detaljer.
Och ännu mer vitt har vi fått ute idag har det åter igen snöat.
Snart är det dax för en extra ledig dag på torsdag då det är trettondagen, sen på söndag ska vi ha lite lunchgäster . Ev bjuds det på GI mat då eftersom det är mitt nyårslöfte att gå ner minst 12kg.
Har ni några nyårslöften att infria?
ha det gott
kram Annika

lördag 1 januari 2011

gott nytt 2011Hejsan,
Hade ni ett bra nyårs firande? som jag skrev igår så skulle vi till ett slott och fira in det nya året.
Och vi var på Södertuna slott utanför Gnesta ,tyvärr glömde jag kameran hemma men ni kan klicka på länken som kommer ni dit. Det var en helt underbar kväll med god mat och trevligt sällskap , vid tolv slaget blev det ett fint fyrverkeri i snö yran och skåla i champange, så häftigt. På morgonen väntade furkostbuffe o sen hem färd. Resten av dagen har varit en skön slappar dag förutom att jag grundmålade dörren son jag slipade härom dagen.

kram Annika