En skön söndag

Hallojsan!
Oj oj vad fort helgen har gått. Igår var vi och firade min pappa som fyllde år i onsdags, vi fikade och hade det så trevligt. Idag har maken och jag gått en skön långpromenad det var lite små kyligt men det var skönt att komma ut. Vi passade på att besöka ett galleri som hade utställning på så fina tavlor och så blev det ett cafe besök också. Nu har jag just målat klart dessa:

trä "pluppar som ska sitta på sonens dörr

som har målat betong grå för att det ska likna en skyddsrumsdörr, plupparna ska limmas på och en skyllt ska på sen är den klar. Fick ett ryck att möblera om i vår lilla sovrums allkov/rum visar bilder sen hur det blev vi ska känna om det känns bra först innan vi flyttar hyllor o lampor mm. Tog och piffade upp en blomkruka med en liten gammel dax bild.

Nu ska jag ta och byta gardiner i köket. Ha en fortsatt skön söndag
kram Annika

Kommentarer

  1. Hej vännen!
    Aha... jag tror jag har en liten aning om hur slutresultatet kommer att se ut, jättesnyggt! Tufft till killens rum. =) Glöm nu inte bort att visa oss när det är klart. ;)

    kram kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar