Hej!
Så har man då avverkat 2 arbets dagar på det nya året. Igår efter jobbet for jag direkt och köpte en blomma som jag skulle ge bort , sen hem och åt lite soppa, för kl 18,30 var vi bortbjudna på lite bubbel o tapas hos ett par vänner, det blev lite sent kom inte hem förrens efter 11 men vi hade jättetrevligt. Så när klockan ringde 6 imorse var jag väldigt trött, men det har gått så bra att jobba barnen var så snälla. Men i kväll blir det en lugn hemma kväll fram för tv. Undrar om jag ska städa ut julen i helgen, hur har ni gjort mina bloggvänner? tänk vad fort man tröttnat på allt vad jul heter så snabbt, nu vill jag ha ljust o fräscht med lite krispiga vita tulpaner i en vas.
Nu är det nog dax för lite middag det blir soppa idag oxå.
kramisar Annika

Kommentarer

 1. Kikar in och önskar Gott nytt år! Fin blogg du har!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 2. Hej, Annika!

  Ja, jag funderar också på att städa ut julen. Har tagit bort en del men eftersom granen fortfarande inte barrar och att den gnistrar så vackert får den stå kvar ett tag till. Men det andra tar jag kanske bort i morgon. Så fint du har det.

  Kram Inka

  SvaraRadera
 3. Hi hi...du kommer inte tro det men jag köpte tapeten på Coop för 10:- kr/rullen. De har utförsäljning där och om du skyndar dig kan det kanske finnas någon rulle kvar. Jag har en rulle över också om du vill ha den.

  Kram Inka

  SvaraRadera

Skicka en kommentar