Julgransplundring
Hej!
Jag har äntligen fått ork och tid till att plocka bort alla julsaker+ slängt ut plastgranen. Jodå den ska till tippen nu satsar vi nog på att ha en äkta gran nästa år, den här ser så plastig ut. Så mycket julgransplundring blev det väl inte, ingen fiskdamm eller påsar med godis men kanske nått gott till fikat ikväll kan det nog bli. Idag har det varit ett riktigt tråk väder regnat hela dagen o emellanåt med snö inslag. Var ner en snabbis på stan och hittade en present till far som vi ska kalasa hos på lördag, och så hittade jag en gästkrok till badrummet o ett litet hjärta. Vi har även satt upp sonens dörr idag, men den är inte helt klar saknas lite detaljer som jag hoppas hinna med i helgen. Tänk vad mycket man hinner med på sin sluta tidigt dag. Nu ska jag stryka lite lampkjolat till vardagsrummets lampor.
kram Annika

Kommentarer

  1. Det blev lite tomt hos mig när vi tog bort all julpynt. Jag behöver köpa hem lite fräscha krukväxter.
    Ha en fin helg!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar