morgon fundering
Godmorron alla vänner!
Sitter här och myser med lite tända ljus i ottan (vaknade 03,45) med datorn framför mej o en kopp kaffe. Katten ligger i knät och spinner en rätt skön start på tisdagen. Jag ska snart ge mej iväg och jobba har en öppning idag kl 6,15 vilket också betyder att jag slutar ett. Låg och funderade lite i sängen innan jag gick upp om man kanske skulle måla om sänggaveln nu när vi har möblerat om.

(lite mörk bild)
Just nu är den antikgrå men jag vill nog ha den vit så att den matchar sängstommen som vi kommer att köpa på det stora varuhuset.
det är ju praktiskt med lådor under o så slippar man städa under. Nu är det dax för mej att fixa iordning mej för en ny arbetsdag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Tror det kan bli jättefint!
  Ha en riktigt fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 2. Jäklar vad du är uppe tidigt, då har jag knappt lagt mig, fniss!
  Åh vilken fin sänggavel, det blir säkert snyggt att måla den vit, men jag tycker den är fin som den är!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Sån där sängstomme vill jag också ha!!!
  /Satu

  SvaraRadera

Skicka en kommentar