Nytt från HM homeHejsan!
Idag på morgonen har vi haft lite snöfall här, får se om det kommer mer. Vid halv 9 körde jag maken till Skavsta flygplats för han ska till Liechtenstein och jobba till torsdag. Igår hämtade jag ut mitt paket från Hm home, jag hade klickat hem en pläd i linne och 2st frottehanddukar. och så här blev det med pläden som ska likna en gammal mjölsäck.

och här är handduken

Igår hade vi en super trevlig kväll på Stenbrogårdens värdshus här i nyköping, med några goda vänner och god mat. Nu har jag just satt en matbröds deg som snart ska bakas ut sen blir det nog att läsa lite nya inrednings tidningar som har kommit. Och i kväll ska nog sonen och jag äta kyckling rätten från linas matkasse.

önskar er alla en skön söndag.

kram Annika

Kommentarer

 1. Vad mycket fint du hittade från Hm.Låter som en skön och mysig söndag.Ha det gött.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Hej!
  HM kan man göra riktiga fynd på och trendiga är dom.
  Fina köp!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Åh kikade på pläden när jag beställde nu men tog inte med den borde nog gjort det för den är ju hur fin som helst!
  Ha en riktigt fin måndag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar