på rätt väg


Hejsan!
Jag är på väg att bli bättre har iof inte ätit någon mat än, det får bli lite ris o fiskbullar till lunch idag. Igår var det sängläge hela dagen o idag har jag bara tagit det lugnt tittat på tv mm. Igår kom ju Linas Matkasse med en massa spännande rätter så nu vill jag bli frisk. En rätt på menyn är kolja i ugn o potatis den rätten passar perfekt som diet mat idag. Idag så fick jag iväg beställningen till Ikea på sängunderdelen så den kommer nästa onsdag, jag tog den på hemkörning eftersom det väger 90kg. Igår skulle jag ha börjat på min fotokurs men så blev jag ju sjuk men det fanns platser kvar på en kurs som startar den 8 feb så då får jag gå då istället. det är ju synd att missa ett tillfälle när det bara var 4gånger.
nu ska jag snart fixa lite lunch o se om magen blir glad o så kanske huvudvärken vill försvinna.
kram Annika

Kommentarer