Söndags fix

Halloj!
Idag startade vi dagen med en skön lång promenad i det vackra vintervädret, så skönt att få lite frisk luft. Igår blev det middag på puben med några vänner och efter det så åkte maken och sonen med dom på bio där dom såg Mission impossible , jag åkte hem istället det var ingen film för mej. På eftermiddagen så har vi borrat så grannarna har nog fått ont i öronen, nu är sänggavel, nya sänglampor o sängbord på sin nya plats.

Texten satte jag dit igår.

Flyttade oxå på tavlan som jag hade ovanför soffan , tyckte den blev bättre här.

så här såg det ut innan där sängen står nu.De här speglarna hamnar nog bakom soffan i stället tror jag, ska nog ta mej i kragen och måla om dom, men vet ej i vilken färg. Nu ska jag bara mysa i soffan innan det är dax för john blunds besök. Imorron blir det jobb till kl 13 sen i morron kväll är det dax för fotokursen :)).
kram Annika

Kommentarer