en längtan

God morron denna kalla februari fredag, i morse visade termometern på -14g och jag såg på nyheterna att det varit -42 uppe i norr jag säger bara BRRRRR. Då är det inte svårt att längta till en sån här strand (bilden är tagen på Fuerteventura ), tänk att få gå barfota där och ända bekymret är sanden mellan tårna. Men men nu sitter man här i kalla norden, sonen börjar åter vända till tillvaron efter magsjukan men har ingen matlust än, precis som jag så har det tagit lång tid det är först idag som jag känner att jag är hungrig. Igår blev min bil iaf besiktad och den blev godkänd skönt. Denna helg blir en lugn tillfrisknar helg så att vi är pigga till måndag. Ev kanske det blir en liten titt på melodifestivalen på tv i morron. Nu ska jag göra mej lite frukost te och rostad bröd känns bra för magen.
ha det gott och njut av dagen för den kommer inte igen!
kram Annika

Kommentarer

 1. Hej!
  Vi har 20 minus här där jag bor. Burr!
  Det var bara att ta på sig ordentlig inomhus och tända på kakelugnarna.
  Sen blev vi varma när vi började att rensa bland allt bråte vi har.
  Ha en skön Lördagskväll!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Kallt är det...Brrr Vi hade väl -20 i natt. Så det gäller att värma på inomhus och mysa till det. Skönt att du nu hämtat dig från magsjukan.
  Önskar dig en fin lördagskväll & Söndag, Kram Maria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar