kallt
Hallå på er!
Har ni det kallt ni också vi hade -19 när jag vaknade imorse, vad skönt det var att krypa ner under dun täcket igen. Nu är jag så less på denna kyla vill ju ha vår nu, men det är ju skönt att det har blivit ljusare på eftermiddagarna iaf. Idag har jag tagit mej an speglarna som vi hade i sovrummet dom ska nu målas om innan var det nån gulblekt färg. Jag skrev ju förrut att dom skulle hamna i vardagsrummet men så blir det inte utan dom blir kvar i sovrummet men på ett lite annorlunda sätt. Här har jag maskerat o ska börja grunda.


Igår hade vi en lugn skön lördag, tittade faktiskt på melodifestivalen och tycker att det var rätt låt som gick vidare Loreen var ju bäst. Nej nu ska jag ta och ge mej i väg på bio och se Simon och ekarna.
Tjingeling!!!
kram Annika

Kommentarer

  1. Det är roligt att måla men inte att skrapa bort all gammal färg.
    Det är kul att titta på melodifestivalen, men jag brukar inte hålla med Svenska folket i deras val. Jag håller med att Loreen var bäst av de som gick vidare.
    Kram Anette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar