Sjukstuga


Hejsan!
Har fortfarande inte blivit helt bra efter magsjuka, fortfarande illamående o frusen. Nu har även sonen insjuknat i kväll stackarn. så nu blir det en riktig sjukstuga här resten av veckan känns som om jag skulle vilja sprita hela hemmet nu så vi får bort alla baciller. Vi får hoppas att maken klarar sej. Imorron ska min golf på årlig kontroll håller tummarna att den får rulla ett år till. På tv varnar dom om att det kan komma upptill 2-3 dcm snö här på ostkusten så ta det lugnt ni som ska ut på vägarna. Själv ska jag fortsätta att kurera mej så jag är frisk till måndag för nu vill jag jobba igen.
kram Annika

Kommentarer

  1. Era stackare!! Jag har ju precis varit igenom samma. Och innan dess en ordentlig förkylning. Tar tid att hämta sig. Men nu sitter jag och bloggar och kollar runt känns underbart. Tack för din gulliga grattis hälsning.
    Kram Pia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar