Vår


Godmorron alla söta!
Vilken härlig dag det var igår, på morronen fick ju sverige en ny lite prinsessa. Och så blev det en härlig vår dag med strålande sol och det droppade för fullt från taken, det har försvunnit en hel del snö bara för underbart. Igår slutade jag kl 1 och då åkte jag direkt på kalas hos min mamma som fyllde år o ch där blev det prinsesstårta och annat gott fika bröd, jag blev även kvar till middag då även min syster kom och då fick vi goda hemgjorda kroppkakor så mumsigt. Jaha då var det fredag igen och sportlovet är slut för sonen, men det har inte varit så mycket sportande för honom mest för fingrarna kanske(datorspel). Imorron blir det lite kalas igen här hemma med min andra syster som inte kunde förra helgen o på söndag är det bio dax igen nu ska vi se Järnladyn. Det blir nog en skön promenad också kan jag tro.
önskar er alla en skön helg.
Kram Annika

Kommentarer