FredagsmysGodmorron alla söta!
Så har det blivit fredag igen härligt fast min ledighet börjar inte förrens kl 18 då jag slutar jobba. Igår var jag uppe redan kl 5 för att börja jobba tidigt,och innan jag skulle fara så satt jag och gjorde ett långt inlägg med bilder på bloggen och vad händer då.... jo datorn tyckte det var dax att uppdatera sig lite så tjoff som stängde den ned sej och började sin process. Jag hade inte tid att sitta och vänta utan åkte iväg. När jag starta upp datorn när jag kom hem så var ju så klart inte inlägget kvar :(((, så jag gör ett nytt idag. I onsdags for maken till danmark för att jobba så nu är jag gräsänka till måndag. efter jobbet igår så tog jag en sväng till en av våra färg affärer för att titta på tapeter som jag hittat på nätet, några av dom var inte så fina i verkligheten men denna har jag fastnat för:
Boråstapeter, falsterbo heter den, denna har grått mönster, den finns i grönt o blått också.
Men vad många olika tapet kataloger det fanns behöver nog en hel dag där.
Imorron blir det nog ett besök på ett av mina favvo loppisar i morron det var ett tag sen sist. Men först ska jag avverka denna jobbar dag, undrar om jag blir lika trött i kväll som igår då slocknade jag i soffan halv nio :))).
önskar er alla en skön fredag
kram Annika

Kommentarer