helg

Hej på er !
Så skönt det är med helg, hela dagen har jag haft en envis huvudvärk som inte har gett sej av , så det får nog bli en tidig kväll i dag. Imorse började det att snöa här hemma inte så väldans kul men som tur är blev den inte kvar. Idag har det små pysslats lite här hemma, jag har haft tvättstugan och maken lagade god middag från Linas matkasse klyftpotatis med fläskkotlett o super god dragonsås. Och nu ligger surdegsbaugetter på jäsning som han har bakat kanske blir det en smak bit i kväll. Tillsist så ska jag visa mina ny inköpta antika 1700-tals glas visst är dom fina.

skojade bara de är från rusta och kostade 5kr st. kommer nog att användas som dessert glas också, ska köpa fler i morron då det bara fanns 4st sist jag var där. Ska iväg dit och köpa tapeter i morron till matrum/nya serveringsrummet.
ha det bäst!
kram Annika

Kommentarer

  1. Ska du till Rusta på söndag?Jag skulle oxå vilja ha sådana glas, om du åker dit vill du köpa 6 st till mej/Suzanne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar