Prima ballerinor

God kväll på er!
Så var det redan söndag kväll och helgen snart slut, men det gör inget för i morron kommer maken hem igen :).
Idag har jag dammsugit och skurat golv det var väl behövligt, satte upp spetsgardiner i dörr öppningen mot vardagsrummet. Har även pysslat lite påsk äggen är inte klara så dom visar jag en annan dag. Har även börjat grundmåla ramarna till mina bilder jag köpte igår. Däremot kommer jag inte att måla den silvriga lilla brickan den blev så fin när jag rengjorde den. Men min ballerina tavla är klar blev jätte nöjd..

Nu får den hänga vid symaskinsbordet.

närbild, servetter som klistrats på canvas duk, iden fick jag från en annan blogg som jag glömt namnet på.
även en lerkruka fick en ballerina.
önskar er alla en skön söndag
Kram Annika

Kommentarer

 1. Ser att vi är två som gillar ballerinor, så fin tavla du gjort. Du är duktig på pyssel.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev!
  Jag har aldrig sett den fina ballerina servetten förut.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar