Vår nytt

Hej på er!
Så har det blivit lördag = ledig så himla skönt, denna vecka har jag jobbat över flera dagar pga sjukdomar så det blev ingen ett dag för mej och det känns. Snart kommer syster och svåger hit då ska gubbarna gå på Bilsalongen som är här i stan, så då tar jag syster med på en stads tur i affärer. Lite nya saker har jag köpt denna vecka som kom med posten.


En ny hiss gardin från gårdsromantik som ska sitta i matrummet( bild på det kommer när dom är uppsatta)
och dessa fina servetter från samma ställe. tänkte göra en tavla som jag såg på en annan blogg som jag tyvärr glömt vilken.

ett gulligt fågelbo undrar vad det blir för fågelungar av dom äggen.
ikväll blir det till att bänka sej framför teven och hålla alla tummar för min favorit Loreen.
ha en skön lördag .
kram Annika

Kommentarer

Skicka en kommentar