En annan tid


Godmorgon!
Idag vaknade jag kl 7 av ett väldigt kvittrande utan för fönstret, det var vår fåglarna som sjöng för mej. Nu skiner solen från en  blå himmel och jag hoppas att det fortsätter så resten av dessa 4 lediga dagar. Har inte planerat in nått särskilt utan ska nog ta dagen mer som den kommer, med lite små pyssel. Jag har nu ramat in mina bilder som jag för en tidsedan köpte på ett loppis.
Ibland kan jag känna att man lever i fel tids epok, skulle vara häftigt att få ha levet vid förra sekelskiftet. Tänk att få gå omkring i långa frasiga klänningar.
 tyvärr var ramarna som jag målade svarta för små, så det fick bli vanliga släta från rusta. De har inte hittat sin plats än men jag avvaktar till våra matrum/serveringsrum är färdigt renoverade så får vi se om det passar där.Igår Var jag och sonen på Skavsta flygplats och hämtade hem maken som varit i Tyskland på jobb, så skönt att få hem honom igen. Nu ska jag nog ta och måla ett varv på sonens flänkt i går grundade jag alla bladen. Jag hoppas att ni passar på och njuta av det vackra vår vädret.
kram Annika

Kommentarer