En solig helg..

Morsning!
En sån härlig vår helg vi har haft, sol både i går och idag. Vi slapp snöandet här i Nyköping så skönt. Idag blev det en härlig långpromenad med årets första glass i hamnen en snurrans special med både mjukglass och kulglass och en Latte till detta.


Igår tog vi och firade maken med lite go fika på kvällen, han fyller år på torsdag men då är han i Tyskland på jobb, han far på tisdag. han fick en Napolionbakelse och jag en prinsessbakelse gott men väldigt sött.

Idag har jag även satt upp nya hissgardinen imatrummet (behöver en annan stång ser jag).


Tillsist måste jag visa en så häftig grej, det här vill jag ha i mitt sovrum...

ett vanligt vitt tak på dagen

en underbar stjärnhimmel på natten.
Ha det så skönt resten av denna soliga söndag.
kram Annika

Kommentarer