förvandling

Hejsan mina vänner!
Idag vaknade jag upp till en väldigt dimmig morgon, men vi får hoppas att solen orkar sej fram idag. Igår var jag och köpte lite blommor till balkongen så nu är det lite vår där ute, 2 st rosa pelargoner fick också följa med hem. Idag blir det en lång arbets dag 10,30-ca 20 vi ska nämligen på studiebesök halv 6 på en ny förskola här i stan. Jag lovade ju er i går lite kort på min spegel här kommer dom.

 först var den guldfärgad
 sen blev den silverfärgad
 sen blev den målad i matt svart

helbild.
önskar er alla en härlig tisdag.
kram Annika

Kommentarer

 1. Blev väldigt fin i den svart färgen..en färg som jag gillar mkt just nu :) ah en fin dag, kram

  SvaraRadera
 2. Fin i alla färger tycker jag, vem vet kanske ändrar den färg igen.... ha en fin kväll/Anne

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för din kommentar!
  Spegeln blev fin i svart. Ibland måste man göra om för man ska bli nöjd.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar