Hej på er!
Regn, regn och åter regn det har vi haft nu i 2 dagar och då har det vräkt ner.Tänk att det redan är fredag imorron vad fort veckan har gått ,och då kommer äntligen min älskade make hem igen efter 10 dagar i Tyskland. Idag var jag och sonen och jag en sväng ner till stan efter jobb o skola, vi köpte en takfläkt som han
hade önskat sej i present, vi hittade en på Claes olssons som han vill att jag ska måla om bladen på i matt svart. Och som en snäll mamma som man är så gör jag ju självklart det. :)

jag satt och tittade tillbaka i min blogg förrut och såg att i morron är det ett år sedan jag och syster åkte till Ullared och då hade vi mycket bättre väder. Blir så sugen på att åka igen.
Nu ska jag ta och bädda rent i sängarna innan jag sätter mej och slappar framför teven.
ha det gott nu .
kram Annika

Kommentarer